BM Concept Studio: Dit mag u verwachten.

We gaan uw bedrijfsverhaal vertalen in een efficiënt kantoorconcept waarin uw mensen centraal staan. Dat vergt bevraging, analyse en expertise. We vinden niet zomaar een concept uit, we baseren ons op uw dagelijkse realiteit, brengen ze in kaart, en perfectioneren het plan tot het kantoor van de toekomst voor u op papier staat.

Werkwijze

We beginnen bij het dna van uw bedrijf: we bevragen u en uw medewerkers. wie staat in contact met wie, hoe ontvangt u klanten... we brengen de bestaande situatie in kaart en schetsen met u stap voor stap het ideale kantoor. u kijkt mee via 2d en fotorealistische 3d-visualisatie. zo hebt u meteen een perfect beeld van hoe uw kantoor er kan gaan uitzien. 

Identiteit

Identiteit

We focussen op uw bedrijfsimago, uw waarden, uw werkprocessen, uw wensen. We onderzoeken hoe uw mensen met elkaar in de ruimte samenwerken, denken na over hoe we dat kunnen optimaliseren, en gebruiken al die informatie als basis voor de ontwerpfase.

Ontwerp

interieur euro modern

We delen de nieuwe ruimte in functionele zones in en passen de principes toe die eigen zijn aan het nieuwe werken en het kantoor van de toekomst. En we waken erover dat de identiteit van uw bedrijf onmiskenbaar aanwezig blijft.

Presentatie

Buro Modern

In een conceptfase is visualisatie geen luxe, maar een noodzaak. U krijgt een duidelijk beeld van elke ruimte, zowel in 2D als in 3D. We vullen ze ook digitaal in met kantoormeubilair op maat. Zo voélt u virtueel de sfeer die we in de projectfase voor u tot leven kunnen brengen

Een slim concept voor
uw kantoorgebouw?

Wij komen langs wanneer het u past.
Vul uw gegevens in, en we bellen u voor een afspraak.

Het kantoor van de toekomst: van papier naar realiteit?