terug naar berichten

Onze toonzaal krijgt een nieuw kleedje

03.09.2018

Buro Modern werken toonzaal 2018

De vakantie is weer achter de rug. Na 2 maand ontspanning en gewapend met een nieuwe boekentas verkennen leerlingen hun nieuwe school of klasomgeving, hun nieuwe (of oude) schoolbank en stoel, en leren hun nieuwe klasmaatjes kennen. Ook professionels zijn met frisse moed terug in actie. En dat is nodig want de wereld draait snel en veranderingen zijn allom. Of het nu gaat over sociaal maatschappelijke veranderingen, snel evoluerende technologiën, een ecologische strategie in duurzaam denken en handelen en de economische situatie...al deze zaken hebben een grote impact op de manier hoe mensen en organisaties werken.

Nog nooit was de zoektocht naar creatieve oplossingen voor het uitdragen de de bedrijfscultuur en eigen identiteit zo groot. Het aantrekken van jong talent, het inspireren en motiveren van medewerkers, het aanbieden van aantrekkelijke werkvoorwaarden en het zich onderscheiden in de markt door verfrissende ideeën en innovatieve oplossingen zijn strategische pijlers geworden voor de meeste bedrijven. De war for talent woedt als nooit tevoren. Bedrijven zoeken naar nieuwe werkvormen en werkstijlen die effectiever zijn en daarbij ook spaarzaam en efficient omgaan met ruimte. Werkomgevingen vandaag worden binnen heel wat bedrijven bekeken als een strategische asset waarbij de nieuwe  manier van werken afgestemd wordt op de huidige en toekomstige noden. De nadruk ligt nog meer op samenwerking, uitwisseling van ideeën en kennis, en een goede balans tussen interactie en concentratie. Dit alles gegoten in een conviviale en huiselijke sfeer waar mensen zich goed voelen en graag nestelen. Dat vraagt voor nieuwe interieurconcepten  en creatieve oplossingen waarin de nodige technologie quasi onzichtbaar is weggewerkt. 

Buro Modern volgt de laatste trends in kantoorinrichting op de voet en binnenkort is er alweer de beurs Orgatec in Keulen en Interieur in Kortrijk. Maar daar wachten wij niet op om onze toonzaal nu reeds in een nieuw kleedje te steken. WIj breiden onze eigen kantoren uit en gebruiken daarbij de materialen die wij ook bij onze klanten toepassen in onze totaalinrichtingsprojecten. De gyprocwanden staan er en zijn grotendeels geschilderd, het systeemplafond met geïntegreerde LED verlichting werd geplaatst. Nu nog de glazen systeemwanden plaatsen, wat kabels aansluiten en vooral nog enkele nieuwe meubelsettings plaatsen.

U kunt dus binnenkort kennis maken met enkele nieuwe trends en leuke oplossingen die de identiteit van uw bedrijf versterken en uw mensen het nodige ergonomische comfort bieden om goed te presteren. 

Interesse ? Wij houden u verder op de hoogte. 

 

 

Deel dit nieuwsbericht

Buro Modern werken toonzaal 2018